Ανακαλύψτε τα νέα κιτ θυροτηλεόρασης της Vimar

Ανακαλύψτε τα νέα κιτ θυροτηλεόρασης της Vimar

Ανακαλύψτε τα νέα κιτ θυροτηλεόρασης της Vimar

Κιτ θυροτηλεόρασης για εγκαταστάσεις τύπου μίας ή δύο οικογενειών

Τα νέα κιτ θυροτηλεόρασης της Vimar είναι έτοιμα για χρήση και δεν χρειάζονται κανέναν ιδιαίτερο προγραμματισμό. Αρκούν πράγματι 2 απλά καλώδια για σύνδεση – σε μέγιστη απόσταση 100 μέτρων – της εξωτερικής μπουτονιέρας με τις εσωτερικές οθόνες.

Με δυνατότητα επέκτασης – σε κάθε μπουτόν κλήσης μπορούν να αντιστοιχιστούν έως 3 οθόνες – με λειτουργία ενδοεπικοινωνίας – από οποιαδήποτε οθόνη, μπορείτε να καλέσετε μια άλλη οθόνη που υπάρχει στην εγκατάσταση – και με δυνατότητα σύνδεσης σε εξωτερική κάμερα για βιντεοπαρακολούθηση, τα νέα κιτ διατίθενται τόσο στην έκδοση με οθόνη αφής όσο και στην έκδοση με οθόνη με χωρητικό πληκτρολόγιο (soft touch).

Στην έκδοση με οθόνη αφής, χάρη στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 7” εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, το εξωτερικό του σπιτιού σας απεικονίζεται ιδιαίτερα ζωντανά: η εικόνα του ατόμου που χτυπάει την πόρτα σας είναι άψογη, σε κάθε της λεπτομέρεια.

Η πλοήγηση στο μενού και ο έλεγχος όλων των λειτουργιών της θυροτηλεόρασης μπορούν να γίνουν επίσης με διαισθητικό τρόπο απευθείας από την οθόνη αφής. Εκτός από τη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας, με δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων προς άλλες οθόνες που υπάρχουν στην εγκατάσταση, στην έκδοση αυτή μπορείτε να καταγράψετε αυτόματα ή χειροκίνητα ένα βίντεο ή την εικόνα του ατόμου που σας καλεί από την εξωτερική μπουτονιέρα. Για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Όπως και στην έκδοση με οθόνη αφής, ακόμη και στην έκδοση με οθόνη με χωρητικό πληκτρολόγιο (soft touch) μπορείτε να έχετε όλες τις λειτουργίες της θυροτηλεόρασης άμεσα διαθέσιμες. Οι οθόνες διαθέτουν λειτουργία ενδοεπικοινωνίας και έγχρωμη οθόνη LCD TFT που προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη εικόνα χάρη στις 7” με ανάλυση 800×420 pixel. Παράλληλα, το αναπτυσσόμενο μενού είναι διαισθητικό και επιτρέπει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών με άμεσο τρόπο.

 

Ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης – μίας ή δύο οικογενειών – τα κιτ αποτελούνται από μία ή δύο οθόνες – οθόνη αφής ή soft touch – και από μία μπουτονιέρα με ένα ή δύο μπουτόν.

Η μπουτονιέρα – από αλουμίνιο και με προστατευτικό βροχής – η οποία εγκαθίσταται στον τοίχο μέσω των παρεχόμενων βιδών και ούπα, διαθέτει υψηλό βαθμό προστασίας από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες (IP44) και τα χτυπήματα (IK07). Επίσης, διαθέτει έγχρωμη κάμερα με γωνία οριζόντιου ανοίγματος 120°, λυχνίες LED για τον φωτισμό της πρόσοψης και τον οπίσθιο φωτισμό της ετικέτας ονόματος.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να συνδέσετε τέλος σε κάθε μπουτονιέρα στην εγκατάσταση μία κάμερα Bullet AHD, Full HD 1080p, με σταθερό φακό 3,6 mm και βαθμό προστασίας IP66.

K40910 – ΚΙΤ θυροτηλ. 7˝ μίας οικ.

Κιτ επιτοίχιας θυροτηλεόρασης που περιλαμβάνει 1 θυροτηλεόραση ανοικτής ακρόασης με κουμπιά αφής και έγχρωμη οθόνη LCD 7˝, 1 μπουτονιέρα ήχου/εικόνας με 1 μπουτόν και κορνίζα για προστασία από τη βροχή, 1 τροφοδοτικό 24 Vdc 1 A με εναλλάξιμα φις ευρωπαϊκών, βρετανικών, αμερικανικών και αυστραλιανών προτύπων, μαζί με βάσεις για επιτοίχια στερέωση.

Vimar-Kit-Monofamiliare-Soft-Touch-Screen

K40911 – ΚΙΤ θυροτηλ. 7˝ δύο οικ.

Κιτ επιτοίχιας θυροτηλεόρασης που περιλαμβάνει 2 θυροτηλεοράσεις ανοικτής ακρόασης με κουμπιά αφής και έγχρωμη οθόνη LCD 7˝, 1 μπουτονιέρα ήχου/εικόνας με 2 μπουτόν και κορνίζα για προστασία από τη βροχή, 2 τροφοδοτικά 24 Vdc 1 A με εναλλάξιμα φις ευρωπαϊκών, βρετανικών, αμερικανικών και αυστραλιανών προτύπων, μαζί με βάσεις για επιτοίχια στερέωση

Vimar-Kit-Bifamiliare-Soft-Touch-Screen

K40915 – ΚΙΤ θυροτηλ. 7˝ TS μίας οικ.

Κιτ επιτοίχιας θυροτηλεόρασης που περιλαμβάνει 1 θυροτηλεόραση ανοικτής ακρόασης με έγχρωμη οθόνη αφής LCD 7˝, 1 μπουτονιέρα ήχου/εικόνας με 1 μπουτόν και κορνίζα για προστασία από τη βροχή, 1 τροφοδοτικό 24 Vdc 1 A με εναλλάξιμα φις ευρωπαϊκών, βρετανικών, αμερικανικών και αυστραλιανών προτύπων, μαζί με βάσεις για επιτοίχια στερέωση

Vimar-Kit-Monofamiliare-Touch-Screen

K40916 – ΚΙΤ θυροτηλ. 7˝ TS δύο οικ.

Κιτ επιτοίχιας θυροτηλεόρασης που περιλαμβάνει 2 θυροτηλεοράσεις ανοικτής ακρόασης με έγχρωμη οθόνη αφής LCD 7˝, 1 μπουτονιέρα ήχου/εικόνας με 2 μπουτόν και κορνίζα για προστασία από τη βροχή, 2 τροφοδοτικά 24 Vdc 1 A με εναλλάξιμα φις ευρωπαϊκών, βρετανικών, αμερικανικών και αυστραλιανών προτύπων, μαζί με βάσεις για επιτοίχια στερέωση

Vimar-Kit-Bifamiliare-Touch-Screen

Σχετικά Άρθρα

Posted by CitiTech | 23 Ιουλίου 2019
Fibaro SMART HOME
  https://www.youtube.com/watch?v=K35uFXoa5c0 Έξυπνο σπίτι, αναγκαιότητα όχι πολυτέλεια… Το Έξυπνο σπίτι είναι ένα σπίτι που μας βοηθά να ζήσουμε τη ζωή μας όπως επιθυμούμε, που προσαρμόζεται στις συμπεριφορές μας και απλοποιεί τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Είναι ένα σπίτι...
Posted by CitiTech | 22 Μαΐου 2018
BeeWi Smart Home
BeeWi Smart Home   Το «έξυπνο σπίτι» BeeWi είναι η πρώτη ολοκληρω-μένη λύση που ενσωματώνει σε μία μοναδική εφαρμογή (BeeWi SmartPad app) πάνω από 12 διαφορετικές συσκευές (λάμπες, πρίζες, ανιχνευτές...
Posted by CitiTech | 7 Νοεμβρίου 2017
GEYER Σύστημα Ελέγχου ρολών
GEYER Σύστημα Ελέγχου ρολών Ανεβάστε ή κατεβάστε τα ρολά/τέντες του σπιτιού σας από το Smarthphone ή το Tablet.   Το σύστημα ελέγχου ρολών της GEYER μπορεί να ελέγχει συσκευές όπως...