Συστήματα Ασφαλείας

Κάμερες-Συναγερμοί-Έλεγχος Εισόδου

Συναγερμοί

NOVA security

Αξιόπιστο Συστημα Ασφαλείας

Σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα ασφαλειας ευρωπαϊκής κατασκευης

  • Ελληνικό Μενού
  • Απομακρυσμένη Διαχειριση μεσω smartphone
  • Υβριδικά Συστήματα: ενσύρματα & ασύρματα
  • Εύκολο στη χρήση

Ζητήστε Μας Προσφορά

Paradox

Συναγερμός Paradox

Ένας ιδιωτικός, πολυεθνικός κατασκευαστής που παρέχει προηγμένες λύσεις ασφάλειας σε οικιακούς, βιομηχανικούς  πελάτες παγκοσμίως,

Οι βραβευμένες ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στον Καναδά αναπτύσσουν μια πλήρη γκάμα πρωτοποριακών πλαισίων ασφαλείας, ανιχνευτών κίνησης, διαδραστικών οθονών αφής και αξεσουάρ ασφαλείας που εκμεταλλεύονται πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Ζητήστε Μας Προσφορά

tecnoalarm

Το κορυφαίο Σύστημα Ασφαλείας

Η Tecnoalarm είναι η επιτομή της υψηλής τεχνολογίας στον χώρο της ασφάλειας. Είναι μια εταιρεία με διεθνή παρουσία και ένας πολύτιμος συνεργάτης χιλιάδων εγκαταστατών και χρηστών που καθημερινώς εμπιστεύονται στην εταιρεία από το Τορίνο, την ασφάλεια της περιουσίας τους και της ζωής τους.
Η Tecnoalarm προσφέρει προϊόντα για την προστασία κάθε χώρου, από προϊόντα για την περιμετρική ασφάλεια ενός χώρου (Beamtowers), προϊόντα για την ενεργητική ασφάλιση πορτών, παραθύρων και γκαράζ (Winbeam, Doorbeam) καθώς και μπαλκονιών, αιθρίων (Trired).

Κατάλογος Προιόντων Tecnoalarm

Ζητήστε Μας Προσφορά

Έλεγχος Εισόδου

θυροτηλεοράσεις-Θυροτηλέφωνα

1
URMET

Θυροτηλεοράσεις-Θυροτηλέφωνα

Ζώντας το μέλλον…Σήμερα

Διαθέτουμε σήμερα την τεχνολογία του αύριο

Υπάρχει ένα μέρος όπου η φιλοσοφία της URMET είναι περισσότερο εμφανής από οπουδήποτε αλλού: το σπίτι σας ή το κτίριο στο οποίο κατοικείτε ή εργάζεστε. Έχουμε σαν όραμα να προσωποποιούμε μία κατοικία κάνοντας την περισσότερο άνετη και φιλική για όλους εσάς.

Ζητήστε Μας Προσφορά

2
FARFISA

Ο Καλύτερος τρόπος να επικοινωνείτε


Η Farfisa είναι μια εταιρεία, που ανταποκρίνεται με υπερηφάνεια στον όρο Ιταλικό προϊόν,  ως αναπόσπαστο κομμάτι της υψηλής ποιότητας. Για αυτό τον λόγο, όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Όσιμο της Ιταλίας.

Κατάλογος Προιόντων FARFISA

Ζητήστε Μας Προσφορά

Φωτισμός Ασφαλείας - Συστήματα Πυρανίχνευσης

olympia electronics

Φωτισμός Ασφαλείας -Πυρανίχνευση

Κατάλογος Προιόντων olympia electronics

Δείτε Περισσότερα