Δροσιά Εξ’ appοστάσεως

Στιγμιότυπο οθόνης (2)
cube_section_grey
Καλοκαίρι.
Ο δροσισμός του σπιτιού ή του εξοχικού δεν είναι απλά βασικός.
Είναι απαραίτητος.
Όπως απαραίτητος είναι και ο έλεγχος της λειτουργίας του κλιματιστικού.
Για να μην “καίει” άσκοπα όταν δεν είστε εκεί, αλλά και για να μπαίνει σε λειτουργία πριν επιστρέψετε σ’ έναν χώρο που “καίει”.

 

Το Geyer Cube μέσω υπέρυθρων ελέγχει τη λειτουργία του κλιματιστικού -ή κλιματιστικών αν έχετε πάνω από μία μονάδα- στο χώρο. Και εσείς ελέγχετε το Cube από το κινητό σας, απ’ όπου και αν βρίσκεστε.
Αυτό θα πει δροσιά εξ… appοστάσεως!

Οδηγός εγκατάστασης της εφαρμογής GEYER Cube

BHMA 1o

Κατεβάστε την εφαρμογή
για το κινητό ή το tablet σας…

 

Η εφαρμογής σας έχει πεδία εισαγωγής email και password και την δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό (Sign up) αν δεν έχετε ξανά συνδεθεί στη συσκευή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Σας ζητούνται στοιχεία για την δημιουργία νέου λογαριασμού.

 

 

Μετά την δημιουργία λογαριασμού, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στην εφαρμογή από την αρχική οθόνη βάζοντας username και password.

 

ΒΗΜΑ  2ο

Όταν είστε πλέον συνδεδεμένοι έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το Geyer Cube (Add device +)

 

Μέσα από μια λίστα συσκευών επιλέγουμε το κουμπί που γράφει Remote.

 

Έπειτα επιλέγουμε το GEYER Cube.

 

 

Συνδεόμαστε στο WiFi δίκτυο της οικίας μας και κρατάμε για ~6 δευτερόλεπτα πατημένη τη συσκευή μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει, έπειτα πατάμε το κουμπί Next.

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο δίκτυο “HomeMate_AP”. Πατήστε To connect WIFI, συνδεθείτε στο δίκτυο και στην συνέχεια επιστρέψτε στην εφαρμογή.

* Υπάρχει η περίπτωση αυτό το βήμα να γίνει αυτόματα.
Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό από το WiFi της οικίας σας και να πατήσετε Connect, για να μπορέσει το Geyer Cube να συνδεθεί στο δίκτυο.

Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να γίνει ο συγχρονισμός των συσκευών.

 

Όταν εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα (Add Successfully) έχουμε συνδέσει επιτυχώς τις συσκευές.

 

Πλέον αφού κάνουμε Save βλέπουμε τη συσκευή μας και μπορούμε πατώντας πάνω στο εικονίδιο Geyer Cube να ορίσουμε τι θέλουμε να κάνει η συσκευή.

Με το κουμπί (+ Add remote control)μπορούμε να προσθέσουμε τηλεχειριστήρια διαφόρων συσκευών και να έχουμε απομακρυσμένη διαχείριση από οπουδήποτε.

Υπάρχει λίστα συσκευών IR που μπορούμε να διαχειριστούμε απλά με ένα κλικ.

 

Τέλος επιλέγοντας το εικονίδιο A/Cέχουμε μια λίστα με όλους τους διαθέσιμους τύπους κλιματιστικών.

 

Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας από το play store, μπορείτε να κατεβάσετε το GEYER_Home.apk αρχείο για συσκευές Android 4.0.1+ πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής GEYER Home.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.