VIMAR PLANA: λιτή και με ζωντάνια

vimar-plana

Plana, λιτή και αυστηρή σειρά αλλά παράλληλα φιλόξενη και απαλή. Με τη σειρά PLANA, η απλότητα γίνεται στυλ ζωής.

Η απλότητα είναι εκλεπτυσμένη συνταγή. Όπως η σειρά Plana. Εργονομικός σχεδιασμός, υλικά που διατηρούνται εύκολα καθαρά και αρτιότητα λειτουργιών. Από τους διακόπτες έως τα ηλεκτρονικά συστήματα, προσδίδει φυσικότητα στους καθημερινούς σας ρυθμούς. Με το γούστο των όμορφων πραγμάτων.
Στην υπηρεσία της ενέργειας, με έμβλημα τη μέγιστη γραμμικότητα: η αυστηρότητα των μορφών της σειράς Plana κάνει τους χώρους πιο φυσικούς, με την εφαρμογή έξυπνων και διαισθητικών τεχνολογιών. Ένας σχεδιασμός πάντα μοντέρνος, λιτός και με έντονο χαρακτήρα που αποκαλύπτεται σε μια ευέλικτη ποικιλία χρωμάτων και υλικών σε όλους τους σχεδιασμούς.

 

Vimar Plana home

Vimar plana ambiente uno

Σειρά PLANA

Λιτή και με ζωντάνια

 

Λιτός, καθολικός, γραμμικός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός της σειράς Plana διακρίνεται για τις αυστηρές γεωμετρικές γωνίες του και τις λεπτές διαστάσεις του

Λύσεις που συνδυάζουν την εντυπωσιακή ισορροπία των μορφών, ιδανικές για τους λάτρεις της μινιμαλιστικής αισθητικής.

Λιτές γραμμές, ακόμη και στα πλήκτρα, για απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς. Η σειρά Plana έχει απλές μορφές και χρωματική ποικιλία, σε τέσσερα διαφορετικά υλικά. Για να προσδώσει αξία στο μοναδικό στυλ που βρίσκεται στο επίκεντρο: το δικό σας.

Vimar plana design

Η αρμονία των σειρών PLANA και PLANA Silver

Συντονισμένες, κομψές, άψογες

Λεπτεπίλεπτα σε λευκό, κομψά σε γυαλιστερό ασημί, τα πλήκτρα της σειράς Plana συνδυάζονται άριστα με κάθε φινίρισμα του πλαισίου και προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες εγκατάστασης, καθώς και σε διάφορους χώρους εφαρμογής. Κορυφαίες λειτουργίες σε συνδυασμό με άριστη αισθητική.

 

Vimar plana armonia
Vimar plana materiali colori

Επιλέξτε υλικά και χρώματα

Reflex, χρώματα στον πάγο

Το υλικό αυτό προσδίδει ένα ειδικό εφέ πάγου

Υλικό Reflex. Για να έχετε πάντα φρέσκα, λαμπερά και κρυστάλλινα χρώματα.
Πώς; Κάτω από ένα διαφανές στρώμα ρητίνης.
Εάν σας αρέσουν τα απλά και φυσικά πράγματα, σας προσφέρουμε «χρώματα στον πάγο».

Ανακαλύψτε τους τόνους με το πρόγραμμα διαμόρφωσης «Fai il punto»

 

Vimar plana reflex colori a

Έλεγχος

Ακριβής, πολυλειτουργικός, εξατομικευμένος

Για όλες τις ανάγκες ελέγχου της ενέργειας, η σειρά Plana διαθέτει διακόπτες που ικανοποιούν με τεχνολογική ακρίβεια όλες τις ανάγκες εγκατάστασης και λειτουργίας. Διακόπτες οθόνης αφής, διακόπτες οικιακού αυτοματισμού, συμβατικοί διακόπτες δύο λειτουργιών, διακόπτες ραδιοσυχνοτήτων και υπερύθρων. Η επιλογή είναι ευρεία και η δυνατότητα εξατομίκευσης με εικονίδια οπίσθιου φωτισμού χαραγμένα με λέιζερ συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική.

 

1-Vimar plana controllo

Κατανομή της ενέργειας

Ασφαλής, αρθρωτή, διεθνής

Μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια: οι πρίζες Plana διαθέτουν όλες προστατευτικό κλείστρο SICURY, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από τη Vimar και παραχωρήθηκε αργότερα δωρεάν σε όλους τους κατασκευαστές, το οποίο αποτρέπει την τυχαία επαφή με εξαρτήματα που βρίσκονται υπό τάση. Διαφόρων τύπων ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες χρήσης, οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα πιο ευρέως διαδεδομένα διεθνή πρότυπα και, χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό τους, μπορούν να εγκατασταθούν σε διάφορες συνθετικές λύσεις.

 

2-Vimar plana distribuzione energia

Συστήματα θυροτηλεόρασης

Εξελιγμένα, μοντέρνα, εύκολοι συνδυασμοί

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες εγκατάστασης, η σειρά Plana προσφέρει λύσεις υψηλής απόδοσης για συστήματα θυροτηλεόρασης, στα οποία η αισθητική συμβαδίζει με την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα. Χωρίς συμβιβασμούς.

 

3-Vimar plana videocitofonia

Εφαρμογές πολυμέσων

Εκτεταμένες, αποδοτικές, σαφείς

Οι συσκευές πολυμέσων επιτρέπουν την κοινή χρήση πληροφοριών, βίντεο και μουσικής σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιότητας. Από συστήματα διανομής ήχου έως συσκευές για συνδεσιμότητα, η σειρά Plana θέτει τον λιτό σχεδιασμό της στην υπηρεσία της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας.

 

4-Vimar plana multimedialità

Φωτισμός

Έξυπνος, διαισθητικός, χαλαρωτικός

Από μηχανισμούς για φωτισμό έκτακτης ανάγκης έως τους πιο εκλεπτυσμένους μηχανισμούς για ρύθμιση της έντασης του φωτισμού ή τη δημιουργία εντυπωσιακών μοτίβων χρωματιστών αντανακλάσεων, με τη σειρά Plana το φως είναι πάντα ο πρωταγωνιστής. Αρκεί μια κίνηση για να δημιουργήσετε ένα χώρο που συμβαδίζει με τις επιθυμίες σας.

 

5-Vimar plana illuminazione

Ασφάλεια

Αξιόπιστη, διακριτική, σταθερή

Η σειρά Plana προσφέρει μια σειρά μηχανισμών που διασφαλίζουν το συνεχή έλεγχο και την αθόρυβη, άγρυπνη προστασία των ατόμων και των χώρων. Με τον τρόπο αυτό, η ασφάλεια μετατρέπεται σε βεβαιότητα, για να μπορείτε να απολαμβάνετε το σπίτι σας με απόλυτη ηρεμία.

 

Plana sicurezza

Ενεργειακή απόδοση

Ευέλικτη, φιλική, συνειδητή χρήση

Για να γίνει η ενέργεια μια πραγματική ευκαιρία, απαιτείται αποτελεσματικήκαι αποδοτική διαχείριση. Για αυτόν τον λόγο, η σειρά Plana προσφέρει μεγάλη γκάμα μηχανισμών που βελτιστοποιούν την κατανάλωση, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την εξοικονόμηση ενέργειας και την πιο συνειδητή χρήση της ενέργειας.

 

7-Vimar plana efficienza energetica

Vimar plana ambiente due

Σειρά PLANA

Ανεπαίσθητη και διακριτική
Ανακαλύψτε ποιοι επέλεξαν τη Vimar

 

Η σειρά Plana περιβάλλει το σύστημα οικιακού αυτοματισμού By-me

Εξελιγμένες λύσεις για το σπίτι

Οι εξελιγμένες λύσεις Plana ανταποκρίνονται με πρακτικό τρόπο στις διάφορες ανάγκες όσων σχεδιάζουν, δημιουργούν και απολαμβάνουν τους οικιακούς χώρους και διασφαλίζουν ότι για να είναι πραγματικά φιλόξενο ένα σπίτι πρέπει να είναι και έξυπνο.

Plana domotica

Εξελιγμένες λύσεις για το γραφείο

Αποδοτικές, ασφαλείς, άμεσες

Για τον έλεγχο, την άνεση, την ενεργειακή απόδοση και την ασφάλεια των γραφείων και των εγκαταστάσεων του τριτογενούς τομέα, η σειρά Planaπροσφέρει μια σειρά μηχανισμών και συστημάτων για αποτελεσματική, γρήγορη και κεντρική διαχείριση όλων των χώρων εργασίας.

 

9-Vimar plana per ufficio

Εξελιγμένες λύσεις για ξενοδοχεία

Φιλόξενες, ευέλικτες, ολοκληρωμένες

Για τη διαχείριση των ξενοδοχείων, η σειρά Plana διαθέτει καινοτόμους μηχανισμούς και καινοτόμα συστήματα που ελέγχουν την πρόσβαση και τους χώρους και διαχειρίζονται τον κλιματισμό και την ενέργεια, βελτιστοποιώντας τις μονάδες και διασφαλίζοντας πάντα τη μέγιστη άνεση των φιλοξενούμενων.

 

10-Vimar plana per albergo

Λύσεις για μονάδες υγειονομικής περίθαλψης

Ακριβείς, καθησυχαστικές, προσαρμόσιμες

Από μικρές κλινικές έως πιο σύνθετες μονάδες υγειονομικής περίθαλψης, είναι σημαντικό οι μηχανισμοί κλήσης να διασφαλίζουν πάντα έγκαιρη επέμβαση και όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη. Η σειρά Plana, ακόμη και στην έκδοση Antibacterial, ενσωματώνεται άριστα σε αυτούς τους χώρους με λύσεις που καθησυχάζουν τους ασθενείς και διευκολύνουν το ιατρικό προσωπικό.

 

11-Vimar plana per sanità

Απομακρυσμένος έλεγχος

Χρήσιμος, διαισθητικός, αξιόπιστος

Όλο το σπίτι είναι πάντα μαζί σας. Λογισμικό και εφαρμογές που παρέχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και με απόλυτη ασφάλεια όλων των λειτουργιών οικιακού αυτοματισμού του κτηρίου. Έτσι, μέσω smartphone, Η/Υ και tablet, μπορείτε να ρυθμίζετε τον φωτισμό και τον κλιματισμό, να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τον συναγερμό παραβίασης, να ελέγχετε τις κάμερες, να παρακολουθείτε την κατανάλωση και να λαμβάνετε επισημάνσεις συναγερμού. Γιατί ένα σπίτι Plana είναι ένα έξυπνο σπίτι.

 

12-Vimar plana per controllo remoto

Vimar plana ambiente 3

Σειρά Plana

Λιτή
Ανακαλύψτε ποιοι επέλεξαν τη Vimar

13-Vimar plana soluzioni installative

Λύσεις εγκατάστασης

Η Plana ικανοποιεί όλες τις ανάγκες αρθρωτού σχεδιασμού και χρήσης
χάρη σε ευέλικτες λύσεις που προσφέρουν μέγιστη προστασία και ευρύτατο διεθνή χαρακτήρα.

 

Αρθρωτές λύσεις

Κομψές, ευέλικτες, κοσμοπολίτικες

Η ευρεία γκάμα αρθρωτών σχεδιασμών καθιστά τη σειρά Plana ένα πραγματικό πασπαρτού, σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες εγκατάστασης, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Από τα πιο διαδεδομένα πλαίσια 1, 2 ή 3 μονάδων έως τα μεγάλα πλαίσια 21 μονάδων ή εκείνα με πολλαπλά παράθυρα και διάφορες αξονικές αποστάσεις, η σειρά Plana βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο με το δικό της στυλ made in Italy.

 

14-Vimar plana soluzioni modulari

Διεθνείς λύσεις

Ευρέος φάσματος, ολοκληρωμένες, παγκόσμιες

Η σειρά Plana προσφέρει όλες τις βασικές πρίζες που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αφρική και στην Ασία καλύπτοντας ένα εξαιρετικά εκτεταμένο  πεδίο εγκατάστασης σύμφωνα με τα κύρια ηλεκτρικά πρότυπα.

 

15-Vimar plana soluzioni internazionali

Λύσεις προστασίας ISOSET

Αντοχή, συντονισμός, κομψότητα

Στον κήπο, στο γκαράζ, στη βεράντα ή στο κελάρι: Η σειρά Plana είναι παντού διασφαλίζοντας με το αδιαμφισβήτητο στυλ της την προστασία σας. Επιτοίχια στεγανά κουτιά IP40 και IP55. Από 1 έως 16 μονάδες, με καπάκι και διάφανη μεμβράνη, με δυνατότητα σύνδεσης των μηχανισμών τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα. Η Plana συνδυάζει την προστασία και το design.

 

16-Vimar plana soluzioni protette isoset
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.