VIMAR Eikon: πολυτέλεια και τεχνολογία σε τέσσερις διαστάσεις

vimar-eikon

Ανακαλύψτε το σύστημα Eikon, τεχνολογία και σχεδιασμός για όσους θέλουν να κάνουν το σημείο φωτισμού μέρος της επίπλωσής τους

Κομψότηταυπεροχήυψηλή ποιότητα: δεν υπάρχει μία μόνο εικόνα της πολυτέλειας. Πρόκειται για έναν κόσμο με πολυάριθμες ερμηνείες, σε διαρκή εξέλιξη. Και όταν μιλάμε για ενέργεια, ο κόσμος αυτός είναι Eikon. Σε αυτόν τον κόσμο, κάθε ιδέα πολυτέλειας εκφράζεται με άριστο τρόπο: τεχνολογία, κομψότητα, εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά, λιτός σχεδιασμός. Τέσσερις σειρές με διαφορετικό σχεδιασμό, διαστάσεις, φινιρίσματα και λειτουργίες, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: την ανώτερη διαχείριση της ενέργειας.

 

1-Vimar eikon apertura
3-Vimar eikon ambiente 5

Σειρά EIKON

Αισθητική, πάνω από όλα, αλλά και τεχνολογία

 

EIKON TACTIL

Το μέλλον γίνεται πραγματικότητα. Ένα καθαρό τεχνολογικό κόσμημα σαν διαμάντι, ανάλαφρο σαν πούπουλο. Για να μεταμορφώσετε τις καθημερινές κινήσεις σε εξαιρετικές στιγμές.

Σαγηνευτικό με το πρώτο άγγιγμα

  • Αγγίξτε τη λεία, φωτεινή γυάλινη επιφάνεια και σταματήστε μια στιγμή μπροστά στην εκλεπτυσμένη λάμψη των φινιρισμάτων από κρύσταλλο. Μια απαλή κίνηση που η εξελιγμένη τεχνολογία αφής μεταμορφώνει σε άμεσο έλεγχο της ενέργειας.

Ευαίσθητο στην παρουσία σας

  • Η σειρά Eikon Tactil είναι μια ευφυής σειρά οικιακού αυτοματισμού που διαβάζει τη σκέψη σας: ο αισθητήρας εγγύτητας των διακοπτών οικιακού αυτοματισμού ανιχνεύει την εγγύτητα στο μηχανισμό και, σε αναμονή κάποιας κίνησης, τον ενεργοποιεί. Οι διακόπτες ανάβουν, έτοιμοι για χρήση.

Πολύτιμες διαφάνειες

  • Μοναδική αγνότητα, για ένα εξαιρετικά πολύτιμο υλικό: το κρύσταλλο της σειράς Eikon Tactil είναι αδιαμφισβήτητης αξίας, εκφράζει την κομψότητα και έχει μοναδική αντοχή. Σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές, για κάθε στυλ. Με δυνατότητα προσαρμογής του οπίσθιου φωτισμού των διακοπτών οικιακού αυτοματισμού μέσω λαμπτήρων led RGB.

 

4-Vimar eikon tactil B

Η πολυτέλεια αποκαλύπτεται. Ένας ύμνος στην ομορφιά των μορφών, στα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και στη λειτουργική κομψότητα. Μια σειρά που προσδίδει στους χώρους μοναδική γοητεία.

Διακριτικό προφίλ
Άψογη φόρμα, ανάλαφρη και λεπτή, που προεξέχει από τον τοίχο λίγα μόλις χιλιοστά χάρη στα αξονικά πλήκτρα. Το ανεπαίσθητο προφίλ των πλαισίων Eikon Evo, με την κομψή του γοητεία, συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις του interior design. Ένα αέρινο σημείο φωτισμού που δίνει την αίσθηση ότι τα πάντα αιωρούνται. Ο σχεδιασμός της σειράς Eikon Evo με αλουμίνιο, ξύλο και Corian® δημιουργεί μια μικρή αντίθεση με τυχόν ατέλειες του τοίχου, δίνοντας την αίσθηση ότι τα πάντα «αιωρούνται», κάτι που υπογραμμίζει τα φινιρίσματα και τα υψηλής ποιότητας υλικά.

Εντυπωσιακές γεωμετρίες
Μορφές σχεδιασμένες για να φαίνονται, διαστάσεις που ξεχωρίζουν με λεπτότητα στους τοίχους: Η σειρά Eikon Evo επιδεικνύει εκλεπτυσμένες και σαφείς γραμμές, άριστη σύνθεση των αρχών αισθητικής της Vimar. Πλαίσια που αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των υλικών και της επεξεργασίας τους.

Πρωτότυπα υλικά
Οκτώ διαφορετικοί τρόποι ύπαρξης, διαβίωσης και ερμηνείας της πολυτέλειας. Τα διάφορα στυλ Eikon Evo συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις του κατοικείν, αιχμαλωτίζουν την ουσία και την αναδεικνύουν με μοναδικό και προσωπικό τρόπο κάθε φορά, με καινοτόμους συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και φινιρισμάτων. Για να επιλέξετε με πλήρη ελευθερία το χαρακτήρα και την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

 

5-Vimar eikon evo B

EIKON CHROME

Η λεπτομέρεια ξεχωρίζει. Ένας νέος ορισμός του στυλ όπου οι λεπτομέρειες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να ξεχωρίζει χωρίς να επιβάλλεται.

Αναγνωρίσιμο με μια ματιά
Η ομορφιά κρύβεται πίσω από τις λεπτομέρειες. Όπως της χρωμιωμένης, λαμπερής και λείας κορνίζας που περιβάλλει στη σειρά Eikon Evo τα πλήκτρα και τους διακόπτες. Ένα στοιχείο ξεχωριστό που τονίζει τα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά.

Τελειότητα σε δύο μορφές
Συμμετρικές και αυστηρές γραμμές ή απαλά και στρογγυλεμένα περιγράμματα; Η σειρά Eikon Chrome απαντά και στα δύο με το σχεδιασμό Classic και Round. Δύο μορφές ύπαρξης και εμφάνισης συνδυάζονται με διάφορα φινιρίσματα και υλικά, τα οποία, όπως τα ρούχα, ταιριάζουν απόλυτα στην επιλεγμένη μορφή.

Εκλεκτικά υλικά
Τα υλικά πενταπλασιάζονται, τα χρώματα ερμηνεύουν με εκπληκτική ακρίβεια ακόμη και τα πιο διαφορετικά στυλ διαβίωσης: η ευελιξία της σειράς Eikon Chrome προσφέρει πάντα μια άψογη, τυπική κομψότητα. Χάρη στη χρωμιωμένη κορνίζα και στην έμφυτη τάση για τη λεπτότητα.

 

6-Vimar eikon chrome C

EIKON TOTAL LOOK

Το χρώμα οργανώνει. Η πιο υψηλή έκφραση της λιτότητας, στις μορφές και στα χρώματα. Για διαχείριση χωρίς συμβιβασμούς.

Απλότητα χρωμάτων 
Ελαφρύ και φωτεινό λευκό, κομψό και εκλεπτυσμένο γκρι ανθρακί, μοντέρνο ασημί Next της τεχνολογίας: Η σειρά Eikon Total Look εκφράζει, μέσω τριών διαφορετικών χρωμάτων, την ομορφιά του απόλυτου. Τα πλήκτρα και οι μηχανισμοί ταιριάζουν άριστα με το χρώμα των πλαισίων και της κορνίζας που τα περιβάλλει, εξυψώνοντας το μονοχρωματικό στυλ.

Διπλή μορφή
Δύο μορφές, δύο διαφορετικοί χαρακτήρες: Η σειρά Eikon Total Look Classic είναι καθαρή, αυστηρή και γραμμική, ενώ η σειρά Eikon Total Look Round έχει μια απαλή, κυματοειδή και λεπτή πλευρά. Για να επιλέξετε το σχεδιασμό που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το δικό σας στυλ διαβίωσης.

Μοναδικά υλικά 
Το μέταλλο ως αισθητική και λειτουργική επιλογή, για μια σειρά στην οποία τα πλήκτρα και οι μηχανισμοί συνυπάρχουν σε άριστη χρωματική αρμονία. Σε λευκό, γκρι ανθρακί και ασημί Next, υλικά που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη.

 

7-Vimar eikon toral look D

EIKON: διαχειρίζεται την ενέργεια

Απεριόριστες μορφές τεχνολογικής έκφρασης

Όταν η μέγιστη αισθητική έκφραση συναντά την εξελιγμένη λειτουργικότητα, το αποτέλεσμα είναι απλώς εντυπωσιακό: οι τέσσερις σειρές Eikon δεν περιορίζονται στο να ενσαρκώσουν μια επίσημη, σύγχρονη κομψότητα, αλλά αναπαριστούν και διαφυλάσσουν πρωτοποριακές τεχνολογίες. Όπως αυτή που δίνει ζωή στις λειτουργίες οικιακού αυτοματισμού By-me: η διαισθητικότητα και η απλότητα στην υπηρεσία της ενεργειακής απόδοσης, του μέγιστου ελέγχου και της απόλυτης ασφάλειας. Για ολοκληρωμένη άνεση, προσανατολισμένη προς όλες τις οικιακές ανάγκες.

 

EIKON, εντυπωσιακή

Από όλες τις απόψεις

Οι τεχνολογίες είναι ανώτερου επιπέδου ακόμη και στην ποιότητα της απεικόνισης: η βιντεο-οθόνη αφής πολυμέσων 10” εμφανίζει όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός της κατοικίας με εικόνες υψηλής ανάλυσης και με οργανωμένα, εξατομικευμένα γραφικά. Επίσης, χάρη στη διασύνδεση με το διαδίκτυο, παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω smartphone, Η/Υ και tablet. Για να γνωρίζετε πάντα όσα συμβαίνουν ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι.

 

10-Vimar eikon spettacolare

EIKON, ακρίβεια

Ακόμη και στην επικοινωνία

Η τεχνολογία είναι και αυτό: μια θυροτηλεόραση αφής 4,3” με οθόνη wide screen που παρέχει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης όλων των λειτουργιών της θυροτηλεόρασης και των συστημάτων οικιακού αυτοματισμού. Για μια εντυπωσιακή υποδοχή από το κατώφλι κιόλας του σπιτιού σας

 

11-Vimar eikon precisa

EIKON, προσοχή

Στην οικιακή κατανάλωση

Οι λειτουργίες που συνδυάζονται με την τεχνολογία Eikon προσφέρουν ακριβείς πληροφορίες για το ενεργειακό προφίλ του σπιτιού μέσω διαχείρισης και εμφάνισης τόσο της ενεργειακής παραγωγής όσο και της συνολικής κατανάλωσης ολόκληρης της κατοικίας ή κάθε μεμονωμένου μηχανισμού. Για να είστε καλύτερα ενημερωμένοι σχετικά με την κατανάλωση και να αποφεύγετε τις περιττές σπατάλες.

 

12-Vimar eikon attenta

EIKON, διεθνής

Χαρακτήρας

Μια τεχνολογία χωρίς όρια που προσαρμόζεται στα πρότυπα και στις δομές κάθε χώρας. Φυσικά με την αδιαμφισβήτητη πινελιά ιταλικής κομψότητας των πλαισίων Eikon.

 

13-Vimar eikon internazionale

EIKON, συντονισμός

Σε κάθε εφαρμογή

Μια τεχνολογία που επιτρέπει τον άριστο αισθητικό συντονισμό σε κάθε εφαρμογή: επίβλεψη, έλεγχος και σύνδεση σε οποιοδήποτε δίκτυο. Ένα οργανωμένο και ολοκληρωμένο σημείο ελέγχου όπου η αισθητική συνδυάζεται με τη λειτουργική υπεροχή.

 

14-Vimar eikon coordinata

EIKON, εστίαση

Στο χρώμα

Τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για τα πλήκτρα και τους διακόπτες που κυμαίνονται από το ελαφρύ λευκό και την κομψότητα του ασημί Next έως το αυστηρό γκρι ανθρακί. Στο όνομα μιας τεχνολογίας που δεν διαχωρίζεται ποτέ από την αισθητική.

 

15-Vimar eikon declinata
3-Vimar eikon ambiente 4

Σειρά EIKON

Ανακαλύψτε ποιοι επέλεξαν τη Vimar

 

EIKON, πλήρης έλεγχος

Διακόπτης οικιακού αυτοματισμού Eikon Tactil – Αξονικοί διακόπτες – Διακόπτες υπερύθρων – Διακόπτες ραδιοσυχνοτήτων

Πληθώρα μηχανισμών ελέγχου για όλες τις απαιτήσεις εγκατάστασης. Αξονικοί διακόπτες soft-action, με τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων χωρίς καλώδια ή μπαταρίες, ηλεκτρονικοί διακόπτες με υπέρυθρες ή διακόπτες αφής με ευφυή τεχνολογία οικιακού αυτοματισμού. Όλο το σπίτι υπακούει στις εντολές σας, όλες οι λειτουργίες μπορούν να συντονιστούν μεταξύ τους σε ένα σενάριο και να ελεγχθούν ακόμη και από απόσταση μέσω Η/Υ, smartphone και tablet τελευταίας γενιάς.

16-Vimar eikon completa controllo

EIKON, απόδοση και άνεση

Οθόνη αφής τριών μονάδων – Ρυθμιστές universal – Χρονοθερμοστάτης οθόνης αφής – Λαμπτήρας RGB

Μηχανισμοί αφής για διαχείριση της άνεσης, όπως της μουσικής που διαχέεται σε όλους τους χώρους, ρυθμιστές universal για ρύθμιση του φωτισμού και χρωματικά παιχνίδια με το φως, χρονοθερμοστάτες που προσφέρουν την επιθυμητή θερμοκρασία κάθε στιγμή σε κάθε δωμάτιο και αρθρωτά φώτα για να βλέπετε καθαρά σε κάθε περίπτωση. Μια αποτελεσματική τεχνολογία για να έχετε πάντα μέγιστη άνεση.

 

17-Vimar eikon efficiente comfort

EIKON, λογική ενέργεια

Χρονοθερμοστάτης οθόνης αφής – Έλεγχος φορτίων – Χρονοδιακόπτης – Οθόνη αφής τριών μονάδων

Καμία σπατάλη στην ενέργεια. Ποτέ! Θερμοστάτες που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία βάσει των πραγματικών καθημερινών αναγκών, μηχανισμοί ελέγχου ηλεκτρικών φορτίων, παρακολούθησης της κατανάλωσης και εμφάνισης της παραγόμενης ενέργειας, χρονοδιακόπτες για ενεργοποίηση των μηχανισμών την καθορισμένη ώρα. Μια λογική διαχείριση όλης της ενέργειας του σπιτιού επειδή Eikon σημαίνει επίσης επίγνωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

 

18-Vimar eikon razionale energia

EIKON, αξιόπιστη ασφάλεια

Ψηφιακό πληκτρολόγιο – Κάμερα με μικρόφωνο και λυχνία φωτισμού – Ανιχνευτής αερίου – Πρίζα ενδοασφάλισης

Μια τεχνολογία υπεροχής που προστατεύει αθόρυβα τόσο τους χρήστες όσο και το σπίτι, κάθε στιγμή. Και σε περίπτωση συναγερμού, σας ειδοποιεί μέσω sms ή email όπου και αν βρίσκεστε. Συναγερμοί παραβίασης διαφόρων τύπων, κάμερες για επιτήρηση κάθε χώρου, ανιχνευτές αερίου για επισήμανση και διακοπή τυχόν διαρροών και πρίζες με ενσωματωμένη προστασία για προστασία από κατά λάθος επαφή.

Vimar eikon affidabile sicurezza ce jq

EIKON, εκπληκτικές επιλογές πολυμέσων

Οθόνη αφής τριών μονάδων – Βάση σύνδεσης – Πρίζες USB, HDMI, RCA – Διακόπτης Eikon Tactil για σύστημα διανομής ήχου

Σύνδεση με τον εξωτερικό κόσμο ή απλά και μόνο διασκέδαση: η τεχνολογία είναι και αυτό. Η σειρά Eikon προσφέρει εξαιρετική απόδοση πολυμέσων χάρη σε ένα σύστημα διανομής ήχου εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, στη μεγάλη γκάμα εισόδων δεδομένων, ήχου, εικόνας και USB και χάρη στη συμβατότητα με iPod, iPhone και συσκευές αναπαραγωγής MP3.

 

20-Vimar eikon sorprendente multimediale

EIKON, παγκόσμια πρότυπα

Ευελιξία στην εγκατάσταση – Πρίζες διαφόρων ευρωπαϊκών προτύπων – Διάφοροι αρθρωτοί σχεδιασμοί

Όπου και αν βρίσκεστε, η σειρά Eikon προσφέρει πρίζες διαφόρων προτύπων, καθώς και αρθρωτούς διακόπτες και πλαίσια διαφόρων τύπων για το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση της ενέργειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις περισσότερων από 100 χωρών στον κόσμο.

21-Vimar eikon mondiale standard
3-Vimar eikon ambiente 2

Σειρά EIKON

Ανακαλύψτε ποιοι επέλεξαν τη Vimar

22-Vimar eikon catalogo rapido 3D

8-Vimar eikon espressioni tecnologiche bianco

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.