VIMAR Arké: ζει στον χρόνο σας

arke-VIMAR

Η ενέργεια που ζει στον χρόνο σας

Ένας νέος τρόπος για να απολαύσετε την ενέργεια στο σπίτι σας. Με την ποιότητα του made in Italy. Σχεδιασμένη σήμερα για το μέλλον, η σειρά Arké είναι η λύση της Vimar για τις ανάγκες του σήμερα: μια σειρά απλή αλλά πραγματική και με μεγάλη διάρκεια που μπαίνει στην καθημερινότητά μας με πρακτικό και έξυπνο τρόπο και με ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού που απλοποιεί τη διαχείριση του σπιτιού σας βελτιστοποιώντας την κατανάλωση.

 

1-Vimar arke apertura

14-Vimar referenza ambiente residenziale

Σειρά ARKE’

Με την ποιότητα και την εγγύηση τριών ετών της Vimar

 

Σχεδιασμός: απλές γραμμές, μοντέρνο γούστο.

Η μόδα αλλάζει συνεχώς.

Σήμερα όμως περισσότερο από ποτέ, νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε λιγότερο μεταβλητοί και περισσότερο πρακτικοί.
Περιβαλλόμαστε από απλά αντικείμενα, πραγματικά και μεγάλης διάρκειας, όπως η σειρά Arké: σχεδιασμένη στο παρόν για το μέλλον.

 • Μεγάλες διαστάσεις.
  Επιφάνειες μεγάλων διαστάσεων για να τονίσουν τις γεωμετρίες και τα υλικά.
 • Δύο μορφές.
  Arké Classic: αυστηρή και γραμμική. Arké Round: απαλή και κυματοειδής.
 • Πλήκτρα με διπλή κύρτωση.
  Μια εργονομική και ευχάριστη στην αφή μορφή του διακόπτη, μόλις που γίνεται αντιληπτή.
 • Φινιρίσματα και χρώματα.
  Επιλεγμένα υλικά για διάρκεια στον χρόνο, χρώματα αρμονικά επιλεγμένα με μοντέρνο γούστο.

 

4-Vimar Arke prospettiva

Arké, εμφάνιση

Δύο σχεδιασμοί εμπνευσμένοι από την αρχή της απλότητας: τα πλαίσια είναι απαλλαγμένα από κάθε εκλεπτυσμένο διάκοσμο διαμορφώνοντας ένα νέο μοντέλο ενέργειας.

 • Arké Classic:
  λογική γεωμετρία, γραμμικό προφίλ και καθαρές γωνίες.
 • Arké Round:
  κυματοειδείς επιφάνειες, ελαφρώς καμπυλωμένες με απαλές γωνίες.

 

5-Arke due design di placca

Arké, αλλαγή

Δύο παραλλαγές πλήκτρων και διακοπτών: η φυσική κομψότητα του γκρι ανθρακί ή η γυαλιστερή απλότητα του λευκού. Η σειρά Arké μπορεί να περιβάλλει τα χρώματα που προσαρμόζονται καλύτερα στους χώρους σας με την απόλυτη ελευθερία συνδυασμού, για ένα ολοκληρωμένο ή δίχρωμο look.

 

6-Arke grigio antracite o bianco
7-Vimar arke scegli colori

Επιλέξτε υλικά και χρώματα

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα διαμόρφωσης «Fai il punto»

Λειτουργίες: διαισθητικές τεχνολογίες, εξελιγμένες επιδόσεις.

Καμία σπατάλη

Μια αρχή που αλλάζει το στυλ της ζωής μας. Για αυτόν τον λόγο επιλέγουμε αντικείμενα που μας βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε τον χρόνο και την ενέργεια. Όπως η σειρά Arké: αξιόπιστη και ακριβής, με λειτουργίες και διακόπτες που διευκολύνουν τον χειρισμό καθημερινά.

 • Λειτουργίες ελέγχου.
  Φωτισμός, κλιματισμός, ασφάλεια, ψυχαγωγία, επικοινωνία: ειδικοί μηχανισμοί που ελέγχουν και επιβλέπουν κάθε δραστηριότητα.
 • Αξονικοί διακόπτες.
  Μοντέρνα και αξιόπιστη τεχνολογία, για πλήκτρα διαφορετικά από τους συμβατικούς διακόπτες.
 • Οπίσθιος φωτισμός.
  Τα πλήκτρα έχουν οπίσθιο φωτισμό με τεχνολογία LED, ενώ τα εικονίδια ημέρας και νύχτας υποδεικνύουν πάντα καθαρά τις λειτουργίες.
 • Ρυθμιστές universal.
  Διακόπτες τελευταίες γενιάς για ρύθμιση της έντασης των λαμπτήρων LED και χαμηλής κατανάλωσης (CFL), συνδυάζοντας έτσι την εξοικονόμηση με την άνεση.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης συστήματος θυροτηλεόρασης.
  Μια λειτουργία που μπορεί να προδιαμορφωθεί στην ηλεκτρική εγκατάσταση για επικοινωνία με το εξωτερικό του σπιτιού γρήγορα και αποτελεσματικά

 

8-Arke bianca funzioni tecnologiche

Arké, έλεγχος

Ανάψτε τα φώτα, ανοίξτε μια πόρτα, κατεβάστε τα ρολά: καθημερινές ενέργειες που η σειρά Arké καθιστά πιο ευχάριστες και άμεσες. Χάρη στην ακρίβεια των αξονικών διακοπτών, τη σαφήνεια των εικονιδίων ημέρας και νύχτας που υποδεικνύουν τις διάφορες λειτουργίες και τον οπίσθιο φωτισμό LED. Διακόπτες διαφόρων τύπων για άνετη διαχείριση, όπως μέσω υπερύθρων με τηλεχειριστήριο.

 

Arke comanda

Arké, φωτισμός

Πηγές φωτισμού υψηλής απόδοσης, βελτιστοποιημένες για διάφορους χώρους χρήσης: με τον τρόπο αυτό, ο φωτισμός επικεντρώνεται όπου χρειάζεται, χωρίς σπατάλες. Αυτόματα αρθρωτά φώταλαμπτήρες προσανατολισμού, ενδεικτικές λυχνίες και αποσπώμενοι φακοί έκτακτης ανάγκης, ανάβουν αμέσως σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Κάθε μηχανισμός χρησιμοποιεί διάφανα ανακλαστικούς λαμπτήρες LED τελευταίας γενιάς. Για πραγματικά εξαιρετική απόδοση.

 

Arke illumina

Arké, προστασία

Ακριβής και αθόρυβη τεχνολογία που προστατεύει μέρα-νύχτα το σπίτι και τους ενοίκους του: ανιχνευτές διακόπτουν και επισημαίνουν διαρροές αερίου, συναγερμοί παραβίασης επισημαίνουν κάθε απόπειρα διάρρηξης, πρίζες ενδοασφάλισης προστατεύουν από τυχαία επαφή στο μπάνιο και στην κουζίνα, όπου χρησιμοποιούνται συνήθως ηλεκτρικές συσκευές.

 

Arke protegge

20-Vimar referenza ambiente residenziale 3

Σειρά ARKE’

Η ενέργεια που ζει στον χρόνο σας
Ανακαλύψτε ποιοι επέλεξαν τη Vimar

Arké, εξοικονόμηση

Μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας: με τη σειρά Arké είναι εφικτό. Ρυθμιστές universal ρυθμίζουν την ένταση των λαμπτήρων LED και χαμηλής κατανάλωσης (CFL) για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Χρονοθερμοστάτες και χρονοδιακόπτες επιτρέπουν τη ρύθμιση, αυτόματα και χειροκίνητα, της ιδανικής θερμοκρασίας και άλλων λειτουργιών, ώστε να αποφεύγονται σπατάλες. Και η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, χωρίς καλώδια και μπαταρίες, επιτρέπει την επέκταση της εγκατάστασης, χωρίς να απαιτούνται εργασίες στους τοίχους και την ενεργοποίηση νέων σημείων φωτισμού όπου δεν υπάρχει πρόβλεψη.

12-Vimar arke risparmia

Arké, ψυχαγωγία

Μουσική από το ραδιόφωνο, το mp3, το iPod ή το iPhone, διαφορετική ή ίδια σε όλα τα δωμάτια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την κάθε στιγμή. Αλλά και μέσω μιας μεγάλης γκάμας εισόδων ήχου, εικόνας και USB για εξαιρετική απόδοση πολυμέσων home entertainment σε κάθε δωμάτιο.

13-Vimar arke intrattiene

Arké, επικοινωνία

Οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν ένα κομψό καλωσόρισμα μέσω της μοντέρνας θυροτηλεόρασης. Ο μηχανισμός εμφανίζει τα άτομα που βρίσκονται στην εξώπορτα μέσω έγχρωμης οθόνης με πλήκτρα αφής και σαφή, διαισθητικά γραφικά.

 

15-Vimar arke comunica

3-Vimar referenza ambiente residenziale

La serie ARKE’

Σειρά ARKE’

Η λύση της Vimar για τις ανάγκες του σήμερα
Ανακαλύψτε ποιοι επέλεξαν τη Vimar

Σύστημα οικιακού αυτοματισμού: ενεργειακή βελτιστοποίηση, ασφάλεια και απλοποιημένη διαχείριση.

Η ενέργεια είναι πολύτιμη και έχουμε γίνει όλο και πιο προσεκτικοί στη χρήση της

Προτιμούμε τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση. Η σειρά Arké, με το σύστημα οικιακού αυτοματισμού By-meαποτρέπει τις σπατάλες στην ενέργεια και καθιστά πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή τη διαχείριση όλων των χώρων.

 • Έλεγχος
  Έξυπνη διαχείριση όλου του σπιτιού, με δυνατότητα κεντρικού ελέγχου από μια μοναδική οθόνη αφής, τοπικά ανάλογα με τις ανάγκες ή εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου.
 • Άνεση
  Συντονισμένες λειτουργίες δημιουργούν σενάρια απόλυτης ηρεμίας: φώτα, κλιματισμός, σύστημα διανομής ήχου, η διαχείρισή τους γίνεται με εύκολο και εξατομικευμένο τρόπο.
 • Ασφάλεια
  Τεχνικοί συναγερμοί και συναγερμοί παραβίασης: με το By-me, κάθε κατάσταση είναι υπό έλεγχο και σε όλο το σπίτι επικρατεί ηρεμία.
 • Ενεργειακή απόδοση
  Λειτουργίες που επιτρέπουν την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της κατανάλωσης και παρέχουν ακριβείς πληροφορίες για το ενεργειακό προφίλ του σπιτιού.

 

Arke domotica

Έλεγχος και άνεση

Όλο το σπίτι μπορεί να ελέγχεται κεντρικά από μια μοναδική οθόνη αφής με εύκολο και διαισθητικό interface, τοπικά ανάλογα με τις ανάγκες ή εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου από Η/Υκινητό τηλέφωνοsmartphone και tablet τελευταίας γενιάς. Διαχείριση του φωτισμού και του συστήματος διανομής ήχου, χειρισμός τεντών ή ρολών, ρύθμιση της έντασης διαφόρων λαμπτήρων ή δημιουργία χρωματιστών μοτίβων φωτισμού. Όλα ακόμη και μέσω προκαθορισμένων σεναρίων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

16-Vimar arke controllo comfort

Ενεργειακή απόδοση

Θερμοστάτες που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία βάσει των πραγματικών καθημερινών αναγκών, μηχανισμοί ελέγχου ηλεκτρικών φορτίωνπαρακολούθησης της κατανάλωσης και εμφάνισης της παραγόμενης ενέργειας. Μια λογική διαχείριση όλης της ενέργειας του σπιτιού επειδή Arké σημαίνει επίσης επίγνωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

 

17-Vimar arke efficienza energetica

Ασφάλεια

Μια τεχνολογία υπεροχής που προστατεύει αθόρυβα τόσο τους χρήστεςόσο και το σπίτι, κάθε στιγμή. Συναγερμοί παραβίασης διαφόρων τύπων, ανιχνευτές για επισήμανση και διακοπή τυχόν διαρροών αερίου ή πλημμυρών μόλις ξεκινήσουν, εσωτερικοί σταθμοί θυροτηλεόρασης και δυνατότητα ελέγχου των εισόδων.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.